Teräsrunkoiset pressuhallit

Teräsrunkoiset pressukatteelliset hallit ovat ratkaisu, kun tarvitset lisää varastointitilaa. Pressuhallit valmistetaan ruotsissa ja ne on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pressu vahvaa PVC – pinnoitettua polyesteri kangasta (900 g/m2), joka on uv-, home-, ja palosuojattua. Lumikuormitus on jopa 3,0 kN/m2 eli 300 kg/m2. Saatavilla myös lisävarusteita, kuten ovivaihtoehdot niistä lisää tästä.

Teräsrunkoisen pressuhallin runko kiinnitetään 80 cm pituisilla teräsankkureilla kiinni maahan, joka on riittävän tiivis ja kova. Runko voidaan kiinnittää myös asfaltille sekä betonialustalle.

Ota yhteyttä, kun hallin tai katoksen tarve on ajankohtaista. Ostovaihtoehdon lisäksi tarjoamme esim. 36 kk leasing – rahoitusta, jossa pressuhalli siirtyy asiakkaan omaisuudeksi vuokrakauden päätyttyä sovitulla jäännösarvolla.

Hallien koot

Saatavilla olevat leveydet 10, 12, 15, 20, 25 ja 30 m, pituutta ei ole rajoitettu. Seinäkorkeudet ovat 4, 5 tai 6 metriä. Harjakorkeus seinäkorkeudesta riippuen 6,5 – 11,5 metriä. Jännevälien koot ovat 4, 5 tai 6 metriä.

Teräsrunkoisen pressuhallin standardikoko on 10 m leveydeltään ja seinäkorkeus 4 m, jota löytyy heti varastosta.

Pyydä tarjousta