Teräsrunkoiset pressuhallit

Pressuhallit ovat kestävä ratkaisu, kun tarviset lisää säilytystilaa. Saatavilla olevat leveydet 10, 12, 15, 20, 25 ja 30 m, pituutta ei ole rajoitettu. Seinäkorkeuksia on saatavilla 4, 5 tai 6 metrisinä. Harjakorkeus seinäkorkeudesta riippuen on 6,5 – 11,5 metriä. Jännevälien koot ovat 4, 5 tai 6 metriä.

Pressuhallien runko on kuumasinkittyä terästä, jonka käyttöikä on 50 vuotta. Katteet ovat PVC -pinnoitettua kestävää ja vahvaa polyesterikangasta, joiden käyttöaika on 25 vuotta. Teräsrunkoiset pressuhallit soveltuvat erinomaisesti Suomen vaihteleviin olosuhteisiin ja ovat CE -merkittyjä sekä Eurokoodien mukaisesti hyväksyttyjä.

Tilaaja hoitaa mahdolliset rakennus/toimenpideluvat omakustanteisesti. Pressuhalleja on myös mahdollista ostaa Danske Financen leasing -rahoituksella, mikäli rahoitusyhtiön vaatimukset täyttyvät.

 

Teräsrunkoisen pressuhallin standardikoko on 10 m leveydeltään ja seinäkorkeus 4 m, jota löytyy heti varastosta. Lisää teräsrunkoisista pressuhalleista seuraavista linkeistä kylmähallit, tuotantohallit sekä varastohallit.

Pyydä tarjousta