Pressuhallien lisävarusteet

Pressuhallien lisävarusteet; oviratkaisut, lämpöeristys, valaistus sekä tuulettimet ja puhaltimet. Saatavilla on tuuliverkolliset pressuovet, liuku-, taitto- ja nosto-ovet myös sähkökäyttöiset. Kaikkiin ovivaihtoehtoihin saa tarvittaessa erilliset käyntiovet. Pressuhallien lisävarusteet ovat saatavilla myös valmiisiin pressuhalleihin.

Liuku- ja taitto-ovet ovat Fin Doorin mallistoa. Molemmat ovimallit materiaaliltaan pinnoitettua teräspeltiä ja niissä on kumiset tiivisteet. Ovet ovat keveitä ja helppokäyttöisiä. Liukuoven standardikoko on 4 x 4 m, mutta myös suurempia kokoja on saatavilla.

Lämpöeriste CombiTex C-Pro on lämpösidottua polyesterikuitua, jota käytetään myös julkisissa tiloissa, huonekaluissa sekä vuodevaatteissa. Lämpöeristerullat ovat nopea asentaa ja ne voidaan uudelleen käyttää, jos pressuhalli siirretään toiseen paikkaan.

Pressujen värit

Pressujen standardivärinä on harmaat seinäosat ja valkoinen katto-osa. Seinien värivalikoimasta löytyy perusvärit; punainen sekä harmaan, sinisen ja vihreän eri sävyt. Saatavilla olevat värivaihtoehdot löydät tästä.

Pressut voidaan valmistaa asiakkaan väritoiveiden mukaisesti ja niihin saa myös oman yritysilmeen mukaiset logopainatukset, joista löytyy esimerkkejä tästä.

Pyydä tarjousta