Lisävarusteet

Teräsrunkoinen pressuhalli voidaan varustaa erilaisilla oviratkaisuilla, lämpöeristyksellä, valaistuksella sekä tuulettimilla ja puhaltimilla. Saatavilla on tuuliverkolliset pressuovet, liuku-, taitto- ja nosto-ovet myös sähkökäyttöiset. Kaikkiin ovivaihtoehtoihin saa tarvittaessa erilliset käyntiovet.

Liuku- ja taitto-ovet ovat Findoorin mallistoa. Molemmat ovimallit materiaaliltaan pinnoitettua teräspeltiä ja niissä on kumiset tiivisteet. Ovet ovat keveitä ja helppokäyttöisiä. Liukuoven standardikoko on 4×4 m, mutta myös suurempia kokoja on saatavilla.

Lämpöeriste CombiTex C-Pro on lämpösidottua polyesterikuitua, jota käytetään myös julkisissa tiloissa, huonekaluissa sekä vuodevaatteissa. Lämpöeristerullat ovat nopea asentaa ja ne voidaan uudelleen käyttää, jos pressuhalli siirretään toiseen paikkaan.

Pressujen värit

Pressujen standardivärinä ovat harmaat seinäosat ja valkoinen katto-osa. Seinien värivalikoimasta löytyy perusvärit; punainen sekä harmaan, sinisen ja vihreän eri sävyt. Saatavilla olevat sävyt löydät tästä.

Pressut voidaan valmistaa myös asiakkaan väritoiveiden mukaisesti ja niihin saa tarvittaessa logopainatukset, joista lisää tästä.

Pyydä tarjousta