Huipulliset teltat

Vuokrattavat huipulliset teltat soveltuvat festivaaleille/tapahtumiin, valmistujaisiin kuin hääjuhliinkin. Huipullisia telttoja voi vuokrata myös messuille ja urheilutapahtumiin. Alumiinirunkoiset huipulliset teltat ovat väriltään valkoisia ja vaihtoehtona ovat umpinaiset tai ikkunalliset seinät. Telttojen seinät ovat helposti avattavissa, joten sisäänkäynti voi olla millä tahansa sivulla. Aurinkoisella ja kuumalla säällä voit jättää avoimeksi vaikka kaikki seinäosuudet. Telttaan voidaan lisävarustuksena laittaa esim. uusiokumilattiaa, messumattoa sekä erillaisia kalusteita.

Huipullisia telttoja voidaan rakentaa rinnakkain, L-muotoon tai neliöksi. Telttojen väliin on saatavilla sadevesirännit, joten sadekaan ei häiritse festivaaleja/juhlia. Meiltä voit vuokrata huipullisen teltan/telttoja avaimet käteen periaatteella tai vain työnohjauksella. Huipulliset teltat ovat nopea kasata, yhden 5×5 m teltan kasaamiseen menee aikaa puolesta tunnista tuntiin, riippuen sääolosuhteista. Talkooväen minimimäärä on 3-4 henkilöä.

Hintaesimerkki vuokrauksesta kuumimman kesäsesongin aikaan, Oulun kaupunkialueella noin 750 € + alv. (930 € sisältäen arvonlisäveron), hintaan sisältyy rakennus- ja purkutyöt. Muille paikkakunnille veloitetaan lisäksi rahdit sekä työntekijöiden päivärahat majoituksineen.

Huipullisten telttojen tuotenimi on Pagoda, joten tunnemme teltan myös tällä nimityksellä.

Lisää kuvia huipullisista teltoista löytyy kuvagalleriasta, jonne pääsee tästä linkistä.

Tekniset tiedot

  • Teltan koko 5 x 5 m
  • Seinäkorkeus 2,5 m
  • Huipun korkeus 5,7 m
  • Katon kaltevuus 20 astetta
  • Runkomateriaali on alumiinia
  • Katto ja seinämateriaalit ovat PVC:llä päällystettyä polyesterikangasta
Pyydä tarjousta