Festivaaliteltat ja juhlateltat

Vuokrattavat festivaaliteltat ja juhlateltat soveltuvat myös hääteltaksi, messuille ja erillaisiin ulkoilmatapahtumiin. Festivaalitelttoja ja juhlatelttoja voi vuokrata vaikkapa puutarhamyymälän katokseksi. Alumiinirunkoiset festivaaliteltat ja juhlateltat ovat väriltään valkoisia ja vaihtoehtoina ovat umpinaiset tai ikkunalliset seinät. Telttojen seinät ovat helposti avattavissa, joten teltan sisäänkäynti voi olla millä sivulla tahansa. Aurinkoisella ja kuumalla säällä voit jättää avoimeksi vaikka kaikki teltan seinät.

Festivaalitelttaan, häätelttaan ja juhlatelttaan voidaan lisävarustuksena asentaa esimerkiksi uusiokumilattiaa, kattokankaita sekä kalusteita. Vuokrahintaan vaikuttaa ajankohta, minne päin Suomea tullaan urakoimaan sekä onko festivaalien/juhlatilaisuuden järjestäjän puolelta käytettävissä talkooväkeä, jolloin meiltä olisi työnohjaus. Kuvagalleriassa on lisää kuvia teltoista, jonne pääset tästä.

Saatavilla olevat festivaaliteltat ja juhlatelttakoot

  • Teltat leveyksillä 4, 6 ja 8 metriä, pituutta lisätään 3 metrin elementeissä. Mahdollinen vähimmäispituus on 6 m.
  • Teltat leveyksillä 10, 15, 20 ja 30 metriä, pituutta lisätään 5 metrin elementeissä. Mahdollinen vähimmäispituus on 10 m.
Pyydä tarjousta