Festivaaliteltat ja juhlateltat

Festivaaliteltat ja juhlateltat soveltuvat myös hääteltaksi, messuille ja erillaisiin ulkoilmatapahtumiin. Festivaalitelttoja ja juhlatelttoja voi vuokrata vaikkapa puutarhamyymälän katokseksi. Alumiinirunkoiset festivaaliteltat ja juhlateltat ovat väriltään valkoisia ja vaihtoehtoina ovat umpinaiset tai ikkunalliset seinät. Telttojen seinät ovat helposti avattavissa, joten teltan sisäänkäynti voi olla millä sivulla tahansa. Aurinkoisella ja kuumalla säällä voit jättää avoimeksi vaikka kaikki teltan seinät.

Festivaalitelttaan, häätelttaan ja juhlatelttaan voidaan lisävarustuksena asentaa esimerkiksi uusiokumilattiaa, kattokankaita sekä vuokrakalusteita. Vuokrahintaan vaikuttaa ajankohta, minne päin Suomea tullaan urakoimaan sekä onko festivaalien/juhlatilaisuuden järjestäjän puolelta käytettävissä talkooväkeä, jolloin meiltä olisi työnohjaus.

Talkooväen määrä pienemmissä teltoissa on kolmesta neljään henkilöä, isommat teltat vaativat 4-10 henkilöä, mutta tarjouksen/tilausvahvistuksen yhteydessä annamme tarkemman tiedon tarvittavasta henkilömäärästä. Suurimpien telttojen rungon nostossa tarvitsee nostokoneen, kurottajan tai hiab-auton sekä lisäksi seinien asennukseen tarvitsee kuukulkijan tai saksilavan.

Festivaaliteltat ja juhlateltat rakennetaan tasaiselle maapohjalle, alustana voi olla asfaltti, nurmikko tai sorakenttä. Telttojen kiinnitys tapahtuu nauloilla tai betonipainoilla. Tarjouspyyntöä tehtäessä on hyvä olla selvillä, että paikalle on päästävä isolla kuorma-autolla tai ajoneuvoyhdistelmällä sekä kuorman purkuun tarvitsee trukin/pyöräkoneen, kun esimerkiksi betonipainot voivat painaa useita satoja kiloja per kappale. Rakennuspaikan rajoituksena ovat seuraavat; ettei sijaitse kaltevassa rinteessä tai saaressa, jonne ei pääse kulkemaan lautalla. Myöskään telttojen osia ei aleta kantamaan rakennusten läpi takapihoille, jonne ei ole muuta kulkureittiä.

Kuvagalleriassa on lisää kuvia festivaali- ja juhlateltoista, jonne pääset tästä.

Saatavilla olevat telttakoot

  • Teltat leveydellä 4, 6 ja 8 metriä, seinäkorkeus 2,3 m ja pituutta lisätään 3 metrin elementeissä.
  • Teltta leveydellä 10 metriä, seinäkorkeus 2,4 m ja 3 m. Pituutta lisätään 5 metrin elementeissä.
  • Teltat leveydellä 15 ja 20 metriä, seinäkorkeus 3 m ja pituutta lisätään 5 metrin elementeissä.
  • Teltta leveydellä 30 metriä, seinäkorkeus 4 m ja pituutta lisätään 5 metrin elementeissä.
  • Suositus, että teltan koko olisi vähintään kahden elementin kokoinen.
Pyydä tarjousta