Teräsrunkoiset pressukatokset

Teräsrunkoiset pressukatteelliset katokset ovat ratkaisu, kun tarvitset lisää varastointitilaa tai firman kuljetuskalustolle säänsuojan. Pressukatokset valmistetaan ruotsissa ja ne on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pressu vahvaa PVC – pinnoitettua polyesteri kangasta (900 g/m2), joka on uv-, home-, ja palosuojattua. Lumikuormitus on jopa 3,0 kN/m2 eli 300 kg/m2.

Teräsrunkoisen pressukatoksen runko kiinnitetään 80 cm pituisilla teräsankkureilla kiinni maahan, joka on riittävän tiivis ja kova. Runko voidaan kiinnittää myös asfaltille sekä betonialustalle.

Ota yhteyttä, kun hallin tai katoksen tarve on ajankohtaista. Ostovaihtoehdon lisäksi tarjoamme esim. 36 kk leasing – rahoitusta, jossa pressuhalli siirtyy asiakkaan omaisuudeksi vuokrakauden päätyttyä sovitulla jäännösarvolla.

Katosten koot

Saatavilla olevat syvyydet ovat 2-9 metriä ja pituutta voidaan lisätä 3 tai 4 metrin jaksoissa.

 

Lisävarusteet

Pressukatokseen voidaan lisäksi asentaa umpinaiset pressuovet tai tuuliverkolliset pressuovet. Katoksen etuliepeeseen sekä ulkoseinille voidaan tarvittaessa tehdä painatukset tilaajan yrityksen logolla.

Pyydä tarjousta