YRITYSESITTELY  TUOTTEET  REFERENSSIT  TARJOUSPYYNTÖ  TILAUSLOMAKKEET  UUTISET  GALLERIA 
Aitatarjous
Pikatelttatarjous
Pressuhallit
Mobile Stage
MSP Facebookissa

MSP Event Oy Kuvagalleria - Telttakuvia

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

 
Paraisten loma-asuntomessujen ravintolateltta
Airistolla, aivan meren rannalla sijainnut teltta joutui vuokra-aikana alttiiksi voimakkaalle tuulelle. Lujasti maahan piikattu rakenne kesti eikä vaaratilanteita päässyt syntymään.
Paraisten loma-asuntomerssujen ravintola
Teltan kalustamisen jälkeen olosuhteet ruokailulle ja muille toiminnoille ovat täysin vertailukelpoisia sisätiloille. Tuuli ja sade eivät haittaa, lämpötila pysyy miellyttävänä ja ilmanvaihto toimii. Tässä telttaan on rakennettu väliseinä messuseinästä, joka erottaa näytteilleasettajille tarkoitetun ruokailutilan muusta tilasta.
 
Huvilateltta eli "hiippalakki"
Kooltaan 5 x 5 -metrisen hiippalakin voi pystyttää erilliseksi tai liittää toiseen telttaan. Näyttävyyttä ja suojaa helposti ja edullisesti.
1. Teltan pystytys
Teltalle suunnitellun paikan on oltava riittävän suuri ja tasainen. Sinne on oltava kuorma-autolla ajettavissa oleva tie. Teltta kiinnitetään yleensä piikkaamalla maahan, paikalla ei saa olla sähkö- tai muita johtoja alle 150 cm:n syvyydessä. Mikäli piikkaaminen ei ole mahdollista, teltta voidaan ankkuroida myös painoilla. Kuvassa runko on jo pystyssä ja kattokankaiden asentaminen on käynnissä.
 
2. Seinien asennus
Kun runko ja katto ovat paikoillaan, kiinnitetään seinät. Se kulkevat verhojen tavoin alumiiniprofiilissa. Kun keskellä oleva vetoketju tai remmit avataan, seinät on työnnettävissä sivuun ja telttaa voidaan käyttää katoksena. Seiniä on saatavissa myös erilaisilla ikkunoilla varustettuna.
3. Teltan yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden
Saksalainen telttatehdas omaa pitkän kokemuksen suurtelttojen valmistajana. Asiakaspalautteena saadut vinkit on siirretty käytäntöön, joka helpottaa sekä teltan asentamista ja purkamista, kuin käyttöäkin. Kattokankaat upotetaan profiileihin, mikä takaa tiiviyden. Räystäät on huoliteltu ja teltan ulkonäkö on tyylikäs.
 
4. Joulumarkkinateltta sisustusvaiheen alussa
Seinät, katto, valaistus ja matto on asennettu. Seuraavaksi aletaan rakentaa myyjille loosheja kätevillä messuseinäelementeillä. Telttaan tulee 18 myyntipaikkaa.
5. Joulumarkkinateltta Oulun torilla 2004
Ulkona sataa räntää ja tuulee kovasti, mutta teltassa on lämmintä ja mukavaa.
 
Pienissä ja suurissa tilaisuuksissa
Teltta on oiva vaihtoehto tilaisuuden järjestämisessä. Tässä kuva 50-vuotisjuhlista, joissa oli noin 80 vierasta. Teltan koko on 8 x 15 metriä ja se varustettiin lattialla, matolla, pienellä esiintymislavalla, ruokailukalusteilla, lämmittimillä, valaisimilla, baaritiskillä sekä buffetkalusteilla. Hienot juhlat!
 
Katto korkealla ja seinät leveällä
Suomen kesän arvaamattomuus panee tapahtumajärjestäjät joskus tiukille. Paras vakuutus säätä vastaan on laadukas ja riittävän suuri teltta. Tässä kalustamista vaille valmiina pesäpallon itä-länsi -ottelun VIP-ruokailuteltta Oulun pesäpallostadionilla heinäkuussa 2005.
Kahvila Oulun Asuntomessuilla 2005
Tuulet ja sateet eivät häiritse kahvihetkeä messuihin tutustumisen lomassa, kun sääsuojana on laadukas teltta. Hiekkapohjalle on asennettu myös lattia.
 
Casselin kahvilateltta Oulun Asuntomessuilla
Vanhalla satama-alueella järjestettyjen Oulun asuntomessujen ruokailu- ja kahvilapalveluista vastasi jälleen lahtelainen Casseli Oy ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. MSP toimitti kahvilateltan tuulille alttiille paikalle aivan Toppilansalmen rantaan.
Huvilateltta Oulun Asuntomessuilla
Myllymäen Rauta esitteli tuotteitaan 5 x 5 -metrisessä valkoisessa teltassa, jonka huippu on viiden metrin korkeudessa.
 
MSP:n huvilateltta suojasi ME-yritykseen valmistautuvaa Juha Kankkusta merituulelta. Viiden metrin korkeuteen nouseva teltan huippu antoi näyttävän taustan upealle Bentleylle, joka on maailman nopein sarjavalmisteinen auto.
Aittatorin katokset Oulussa
Losberger-teltat voidaan jättää ilman seiniä, jolloin ne toimivat kätevinä ja tyylikkäinä katoksina.
 
Anniskelupiste suojassa säältä
Yksinkertaisimmillaan anniskelupiste on pitkä teltta, jossa hanat tasaisin välimatkoin. Näin varmistetaan mahdollisimman nopea ja tehokas palvelu. Myös kulunohjaukseen kannattaa kiinnittää huomiota.
Kärppäjuhlien lava Oulun torilla
Oulun Kärppien mestaruusjuhlat kasattiin ennätysvauhdilla. Tilaus tuli Kärpiltä vain kahta päivää ennen H-hetkeä, mutta kaikki saatiin valmiiksi ajoissa.
 
Pikateltta 3 x 3 metriä
Pikkuteltasta saa nopeasti ja kätevästi suoran mikserille, tupakkateltan, esittely- tai myyntiteltan tai vaikka messuosaston. Seinät ovat irrotettavissa helposti, mikäli tarve on vain katokselle. Tässä kuvassa mikseriteltalle on rakennettu jalusta.
Tunnelma katossa
Sää on tapahtumajärjestäjän suurin riski, jonka pinenetämisessä teltta on mainio vakuutus. Telttajuhlissa tunnelma on rento, ihmiset iloisia ja juhlamieli säilyy säätilasta riippumatta. Kuvassa festarit Ruotsissa kesällä 2004, huomaa myös anniskelualueen rajaaminen Border-aitatelementtien avulla.
 
Sirkusteltat antavat ilmettä juhla-alueelle
Katsopa tätä: juhla-alue on aidattu, tarjoilupisteet katettu, jäteastiat ovat paikoillaan, samoin pöydät ja tuolit. Ilta on alullaan, musiikki soi ja festarit tulevat onnistumaan yli odotusten. Tukholma kesällä 2004.
5 x 5 metrinen "sirkusteltta"
Sirkusteltan huippu nousee noin viiteen metriin. Teltta on mahdollista liittää osaksi isompaa telttaa esimerkiksi sisäänkäynniksi tai tarjoilupisteeksi.
 
Huvilateltat ruokailupöytien suojana, lattia suojaa nurmikkoa
 
Telttarivistö
Esiintymislava Kärppäjuhlissa 2004
Losberger-elementeistä on helposti rakennettavissa kate myös esiintymislavalle. Tässä Kärpät ja Poika fanien juhlinnan kohteena Oulun torilla keväällä 2004. Kuva: Kaleva
 
Juhlateltta merinäköalalla
Harvemmin saa tilaisuuden rakentaa teltan näin komealle paikalle. Tosin haastavakin sijainti on, alttiina tuulille. Tukevasti kiinnitettynä teltta tarjoaa suojaisan ja tyylikkään paikan juhlakansalle. Kokkola 2006.
Telttarivistö Kokkolassa 2006
 
Huvilateltta Kokkolassa 2006
Suksien huoltotila LEVI MC
Telttaan saadaan tarvittaessa täysin sisätiloja vastaavat olosuhteet lämmittimien avulla. Levillä homma hoidettiin taas tyylillä ja laadukkaasti. Huoltoteltassa oli lattia, messuseinistä rakennetut väliseinät, valaistus ja kalusteet. Ratkaisu sai paljon kiitosta käyttäjiltään. Kuvaaminen teltassa oli kielletty, mutta saimme poikkeusluvalla napata tämän kuvan. Kilpailijatiimit pitävät tarkasti huolta, ettei heidän innovaatioitaan vakoilla. MSP:n seinien avulla tiimien yksityisyys säilyi.
 
Satoja neliöitä lämmintä tilaa lumisella Levillä
Levin maailmancupin kisoissa rakennettiin kilpailijoiden suksihuoltotilat MSP:n isoon telttaan. Lämmityksen avulla teltta tarjosi hyvät ja turvalliset puitteet välineiden säilytykseen ja huoltamiseen. Mysö joukkueiden tekniset salaisuudet säilyivät, sillä MSP rakensi teltan sisään väliseinillä erotetut huoneet jokaiselle joukkueelle. Toteutus sai paljon kiitosta kansainväliseltä kilpailijajoukolta, joka on sentään nähnyt monenlaista.
Päälava ja ravintolatelttoja, Luleåkalaset 2006
 
Pikkulava, Luleåkalaset 2006
Oulu Inspiroi -teltta rakennusvaiheessa
20 metriä leveä teltta on suuri, mutta valikoimissamme on myös kaksi kertaa leveämpi, siis 40-metrinen jättiläisteltta. Rakennamme kesällä 2007 valtavan, 40 x 80-metrisen teltan muun muassa Turun Ruisrockiin. Teltta on lähes jalkapallokentän kokoinen ja sen harjakorkeus on yli 10 metriä.
 
Oulu Inspiroi-tapahtuma helmikuussa 2007
Oulun torille rakennettiin 20 x 40-metrinen suurteltta esiintymislavoineen ja väliseinineen Oulu Inspiroi-tapahtumaan, jonka järjesti Oulun kaupunki.
PKC Group Oyj:n 35-vuotisjuhlat
Losberger-juhlateltan harjakorkeus on yli 6,5 metriä. PKC:n juhlissa telttaan rakennettiin 120 cm korkea esiintymislava ja yli 60 neliön tanssilattia. Muuten lattia katettiin harmaalla messumatolla, joka toi telttaan huolitellun ja tyylikkään kokonaisilmeen. Pelkällä asfaltilla juhlatunnelman syntyminen olisi ollut paljon vaikeampaa.
 
PKC Group Oyj:n 35-vuotisjuhlat
PKC:n juhlat pidettiin yhtiön pihalla Losbergerin suurteltassa 4.9.2004. Tilaa oli yhteensä lähes 1.200 neliötä ja juhlat onnistuivat mainiosti.
PKC Group Oyj:n 35-vuotisjuhlat
Losbergerin Uniflex ja Multiflex-teltat muodostavat kätevän elementtikokonaisuuden, jonka avulla on mahdollista koota kulloiseenkin käyttöön sopivin ratkaisu. Kuvassa teltan pääsisäänkäynti Tervetuloa-portteineen, sisääntuloteltta sekä vasemmalla narikkateltta. Myös lipputanko on MSP:ltä.
 
Jättiteltta kuvattuna veneestä
Jättiteltta Ruisrockissa 2007
Lähes jalkapallokentän kokoinen teltta on tietojemme mukaan suurin koskaan Suomessa rakennettu yhtenäinen teltta. Suurempiakin viritelmiä on toki ollut, mutta niissä on tukipylväitä ja haruksia. Tämä saksalaisen insinööritaidon näyte on itsekantava. Naruviritelmiä ja tilaavieviä pylväitä ei tarvita. Lisäksi katto on pimennetty, joten screenit ja valot pääsevät oikeuksiinsa.
 
Ruokamessut Ruotsissa
Messut teltassa Töysän Tuurissa 2006
 
Casselin asuntomessujen ravintolatelttojen sisustus on toteutettu MSP:n messukalusteilla joka kesä vuodesta 1998 alkaen.
Asuntomessujen myyntipiste 2004
Heinolan Asuntomessujen ruoanmyyntipisteiden kalustus on toteutettu kätevillä ja muunneltavilla messukalusteilla. Tässä suuren paellapannun suojaksi rakennettu kaluste Losberger-teltassa.
 
Oulu Inspiroi-teltan sisustus
Pikateltta 4,5 x 3 metriä
Huhtikuussa 2007 valikoimiimme on lisätty kevyt pikateltta, joita tuomme maahan itse. Teltan pystytys ja purku käyvät todella kätevästi. Osta omaksi tai vuokraa!
 
Suopotkupallokisat Hyrynsalmella 2004
Kuva: Kaleva
Loma-asuntomessut Kolilla 2006, ravintolateltta
 
Telttoihin voi asentaa kätevästi muovielementtilattian, jolloin pohjasta saadaa tasaisempi sekä lattia luo myös näyttävyyttä telttaan.
Haluatko maastoutua vai erottua?
MSP paitsi vuokraa, myös myy monenlaisia telttoja. Seinien värivaihtoehtoja on seitsemän - perusväri valkoisen lisäksi. Erilaisia ikkunavaihtoehtoja on lukuisia ja myös ovijärjestelmistä löytyy valinnan varaa.
 
Erilaisia lattiavaihtoehtoja
Telttaan on saatavissa puu- tai levylattia sekä matto, jossa tarjolla 20 värivaihtoehtoa.
Suurteltta Rautatientorilla
Suurimmat Losberger-teltat ovat 20,3 metriä leveitä ja niiden harjakorkeus on yli 6,5 metriä. Teltta muodostuu 5 metrin moduleista ja periaatteessa teltasta voi rakentaa kuinka pitkän tahansa.
 
Teltasta on vaikka esiintymislavan katteeksi
Jos tuntuu yhtään siltä, että sää saattaa esittää ohjelmassa pääosaa, niin lava kannattaa kattaa. Moduliteltta on tähänkin kätevä ratkaisu, ankkurointi onnistuu tukevasti ja katteen alla on ohjelman suorittaminenkin helpompaa. Kuvassa Taskumatit Oulun torilla vappuna 2006.
Wetterin vaihtoautoteltta
 
Wetterin vaihtoautoteltta
Ylläksen rinneravintola keväällä 2007
Ylläksen kävijöille on tarjolla tilava ja turvallinen ravintola laadukkaan saksalaisen teltan suojissa. Tämä teltta on ensimmäistä kertaa töissä, se saapui Ylläkselle suoraan tehtaalta.
 
MSP Event Oy • Kiilletie 1 • 90620 OULU • puh. 010 6176 300 • email: info@msp.fi
intranet