YRITYSESITTELY  TUOTTEET  REFERENSSIT  TARJOUSPYYNTÖ  TILAUSLOMAKKEET  UUTISET  GALLERIA 
Aitatarjous
Pikatelttatarjous
Pressuhallit
Mobile Stage
MSP Facebookissa

MSP Event Oy Kuvagalleria - Aitakuvia

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

 
Aitaelementit valmiina palvelukseen
Varastostamme löytyy tukevaa ja siistiä aitaa kilometritolkulla. Ostamme uudet aidat joka sesongin aluksi, jotta asiakkaamme saisivat aina laadultaan ensiluokkaista tavaraa.
Sementtipainot pitävät aidan paikoillaan
Lähes nelikymmenkiloinen paino varmistaa aidan kestävyyden erilaisilla alustoilla. Tarvittaessa paino on vielä mahdollista piikata maahankin.
 
Matala suoja-aita
MSP:n valikoimissa on laadukasta suoja-aitaa sekä 200 että 100 cm:n korkuisena. Alueiden suojaaminen sujuu siis kätevästi monenlaisissa yhteyksissä. Betonipainot varmistavat sen, että aita pysyy jämäkästi paikoillaan.
Levi MC 2006 - Tervetuloa!
Muutamaa tuntia ennen ensimmäisen kilpailijan rinteeseen syöksymistä kaikki oli valmiina. Parkkipaikkojen rajaamisessa ja katsojien kavelyreittien merkitsemisessä MSP:n aidat osoittivat jälleen ylivertaisen käytännöllisyytensä.
 
Levi MC 2006 - säpinää Sirkassa
Levin kilpailualueen kulunohjaus hoidettiin MSP:n matalalla elementtiaidalla. Elementin pituus 350 ja korkeus 100 cm. Sponsorit olivat komeasti esillä aitaa varten painetussa kankaassa.
Levi Mc, VIP-katsomo
Hyvin Tärkeät Henkilöt ja kilpailijattaret siirtyivät omilla alueillaan MSP:n kulunohjausaitojen suojaamina. Oranssi Border-kulunohjausaita sai paljon kiitosta järjestäjiltä, sillä sen keveys ja kätevyys ovat ensiluokkaisia.
 
Yleisöaita pakattuna
Neste rallin väki huolehti vuokra-aitojen pakkaamisesta näin hienosti vuoden 2006 rallin jälkeen. On ilo tehdä yhteistyötä sellaisen organisaation kanssa, joka huolehtii asiat loppuun saakka huolellisesti ja hyvin. Kiitos ja vuoden päästä nähdään taas!
Paino poikineen
Osa Neste rallissa 2006 olleista aitapainoista on valmiina siirrettäväksi seuraavaan kohteeseen.
 
Mellakka- eli paineaita
MSP välittää myös esiintymislavan eteen tarkoitettua, todella jykevää mellakka-aitaa. Se täyttää pelastusviranomaisten määräykset.
 
Border
Rakennustyömaat ja tietyöt suojataan Borderilla, joka on näkyvä ja helppokäyttöinen elementtiaita. Kuvassa työmaa Oulun keskustassa kesällä 2004.
Cronvall-aita
Raumalla asukkaiden pihoja suojattiin 2004 festarikansalta Cronvallin suoja-aidalla jo viidettä kertaa.
 
Cronvall Kappelinsalmessa
Raumanmeri 2004-leirintäalueet suojattiin Cronvallin aidalla. Aitaelementti toimii tarvittaessa myös kääntöporttina, mutta myös liukuportteja on saatavissa.
Raumanmeri 2004
Raumalle kokoontui jälleen iso mutta hyvätapainen ihmisjoukko nauttimaan hyvästä musiikista ja loistavasta tunnelmasta. Käsite "Rauman Rauha" sai jälleen katetta, sillä turvallisuusongelmia ei ollut. Yhtenä turvallisuuden takaajana tukeva ja turvallinen Cronvallin aita festarialueen ympärillä.
 
Kärppien SM-juhlat Oulun torilla
Harvoin joutuu suoja-aita niin koville, kun Kärppien mestaruusjuhlissa 2004. Hyvin se kuitenkin kesti kymmentuhatpäisen fanilauman puristuksen. Kuva: Kaleva
 
Porttielementtien pyörät helpottavat avaamista ja sulkemista
Kuva Euroviisujen suoja-aidasta Hartwalla Areenalla toukokuussa 2007
Hartwall Areenan aita Euroviisujen aikaan
MSP Eventin ehkä haastavin ja samalla hauskin toimeksianto ikinä oli Hartwall Areenan aitaaminen Euroviisujen ajaksi. Olimme hyvin otettuja meitä kohtaan osoitetusta luottamuksesta. Kaitsu ja muut MSP:läiset asensivat aidat ja teltat äärimmäisen tarkasti ja saivat järjestäjiltä suuret kiitokset hyvintehdystä työstä.
 
Näkösuojatun aidan lisätuki
Tuuli tarttuu näkösuojattuun aitaan hanakasti ja siksi lisätuenta on tarpeen. Euroviisujen suoja-aita toukokuussa 2007 Hartwall Areenan ympärillä.
Porttien saranointi
Kätevät ajo- ja kulkuportit saranoidaan siten, että avaaminen ja sulkeminen sujuvat helposti. Euroviisujen suoja-aita toukokuussa 2007 Hartwall Areenalla.
 
Sebach Border jakaa ihmiset
Anniskelualueiden erottaminen muusta alueesta tapahtuu nopeasti ja näppärästi Border-elementeillä. Aitaan on mahdollista kiinnittää myös mainoskankaita.
Border Kunnossapitomessuilla
Border aitajärjestelmä tuotiin Suomen markkinoille keväällä 2004. Sen ensiesittely tapahtui Oulun Kunnossapitomessuilla, jossa meillä oli oma osasto.
 
Portti
Border Levi MC:ssä
Alppisirkus on kymmenien kansainvälisten TV-ammattilaisten työtä. Järjestäjien vastuulla on luoda heille hyvät puitteet työn tekemiseen. MSP oli jälleen merkittävällä tavalla mukana.
 
Metallinen kulunohjausaita, Luleåkalaset 2006
Mellakka-aita Kärppäjuhlissa Oulun torilla
Kuva: Kaleva
 
Yleisöaita Espoon Asuntomessuilla 2006
Cronvall Rovaniemen Kuninkuusraveissa 2004
Kuninkuusravien järjestäjät ovat luottaneet MSP:n vuokrakalustoon niin 2003 Lahdessa kuin 2004 Rovaniemellä. Cronvallin aita on loistava ratkaisu alueiden rajaamiseen ja turvallisuuden lisäämiseen.
 
Turva-aita Kärppien mestaruusjuhlassa 2007
Vaikka Kärppien mestaruus ei yllätyksenä tullutkaan, ei juhlien järjestämiseen jäänyt liiemmälti valmistautumistaikaa. Tilaus tuli maanantaina 16.4 ja juhlat pidettiin keskiviikkona 18.4.2007.
Kärppien mestaruusjuhlat 18.4.2007
 
Turva-aita lavan edessä
Ylesöpaine käy joskus lavan edessä niin voimakkaaksi, että katsojien turvallisuuskin saattaa olla vaarassa. Asianmukainen suojaus on tapahtuman järjestäjän ja yleisön kannalta äärimmäisen tärkeää.
Toyotan F1-tiimi Helsingissä
MSP:n aita oli todella tarpeeseen, kun kymmenet tuhannet ihmiset halusivat nähdä, kuinka Helsingin keskustassa ajetaan formula-autolla kesällä 2006. Kuva Toyotan sivuilta, koska oma kamera ei sattunut mukaan.
 
Toyotan F1-auto, aita ja yleisö
Kuva Toyotan sivuilta, koska oma kamera ei sattunut mukaan.
Toyota F1-tapahtuman yleisöä aitamme takana
Kuva Toyotan sivuilta, koska oma kamera ei sattunut mukaan.
 
MSP Event Oy • Kiilletie 1 • 90620 OULU • puh. 010 6176 300 • email: info@msp.fi
intranet