YRITYSESITTELY  TUOTTEET  REFERENSSIT  TARJOUSPYYNTÖ  TILAUSLOMAKKEET  UUTISET  GALLERIA 
Aitatarjous
Pikatelttatarjous
Pressuhallit
Mobile Stage
MSP Facebookissa

MSP Event Oy Kuvagalleria - Karjalan Messut 2004 Joensuu

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

 
Osuuspankin, Lähivakuutuksen ja Fennian osasto
Kolme suurta näytteilleasettajaa toimi yhteisosastolla, jonka pinta-ala oli yhteensä 32 neliötä. Heille suunniteltiin avara ja näyttävä kokonaisuus, jonka huomionherättäjänä oli viisi metriä korkea varastohuone.
Yleiskuva ylhäältä
Joensuun Areenan ylin huippu on 24 metrin korkeudella. Tämä ja muut "ilmakuvat" on otettu sieltä ja niistä näkyy hyvin messujen korttelirakenne. Messuillahan kävi kolmen päivän aikana reilusti yli 40.000 asiakasta.
 
Metsäliiton osasto Karjalan Messuilla
Osastolle rakennettiin puulattia 70 x 70 cm elementeistä. Myös somisteet sopivat osaston henkeen.
Hääkatu
13 yrittäjän yhteinen Hääkatu-kokonaisuus kiinnosti ihmisiä todella paljon. Yrittäjät organisoivat messukalusteiden tilauksen yhteisesti ja jokaista laskutettiin oman osuutensa verran. Kuvassa Hääkadun näyttävä portti.
 
KM Group Karjalan Messuilla
Osastolle toteutettiin värilliset rakenteet ja hyvä valaistus. Huomionherättäjänä osastolla oli kilpailu, jossa asiakkaan piti arvata, montako jäätelötötterön suojapaperia oli sijoitettu noin140 senttiä korkeaan muoviputkeen. Osallistuja sai palkaksi jäätelön. Osasto oli yksi messujen suosituimmista.
Yleiskuva yläilmoista
Joensuun Areena oli erinomainen messupaikka, sillä se oli avara ja valoisa. Messuosastot oli sijoitettu siten, että käytäville jäi riittäväst itilaa isoillekin ihmismäärille. Äänentoisto pelasi hyvin ja kuulutuksin asiakkaille tiedotettiin ohjelmista ja tapahtumista messualueella.
 
Marimekko Karjalan Messuilla
Osasto oli pienin mahdollinen, vain 9 neliötä. Rakenneratkaisuilla ja selkeydellä siitä tehtiin kuitenkin tilava ja kaunis. Taikasanana olivat kaksi takaseinälle sijoitettua 100 x 250 cm peiliä sekä todella runsas valaistus. Osasto oli todella onnistunut.
MSP Event Oy • Kiilletie 1 • 90620 OULU • puh. 010 6176 300 • email: info@msp.fi
intranet